მასალა: კომბოსტო - 1 თავი ნიგოზი - 300 გრ. ნიორი - 1 კბილი ზეთი - 2 ს/კ ძმარი - 1 ს/კ მარილი - გემოვნებით სანელებლები - უცხო სუნელი, ქინძი, ყვითელი ყვავილი.
მომზადების წესი:
გულსართისათვის გატარებული ნიგოზი, ნიორი, სანელებლები, ზეთი, ძმარი და მარილი კარგად ავურიოთ.
მოვწალოთ კომბოსტო ისეთივე წესით, როგორც ამას ტოლმისათვის ვაკეთებთ. გავშალოთ ფოთლები, მოვაჭრათ სქელი ადგილები, წავუსვათ მომზადებული ნიგვზის გულსართი, გადავანაწილოთ კარგად და რულეტივით დავახვიოთ. შემდეგ დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად და მივიტანოთ სუფრაზე.
კომბოსტოს რულეტი სამარხვოა და მშვენიერი საშუალებაა თქვენი სამარხვო მენიუს გამრავალფეროვნებისათვის.
ავტორი: ემილი. |